Lila elegancia karperec

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Lila elegancia karperec
Lila elegancia karperec
Lila elegancia karperec
Lila elegancia karperec
Lila elegancia karperec
Lila elegancia karperec
9 460 Ft

Elegáns lila karperec különleges alkalmakra.

Részletek

Elegáns lila karperec különleges alkalmakra.

 

Képzeljen el egy estét. Egy nagyon kellemes estét. Gyertyafényes félhomály, halk jazz a háttérben. Egy fantasztikus és eddig ismeretlen férfival. Két kacér kacaj között eszébe jut, hogy mennyit gondolkodott, hogy mit vegyen fel az estére. Komoly döntés és komoly választás volt. Az étterem elegáns és kifinomult, így a ruha nem lehet túlzottan kihívó. Amúgy sem szeretett volna kihívó ruhát felvenni.

Emiatt sokadik próbálkozásra a fekete ruha lett a befutó. De ez így olyan snassz, gondolta.

Ehhez kell valami, aminek a segítségével tudja irányítani a férfi tekintetét. Oda, ahová csak szeretné. Először egy gyűrűre gondolt. De aztán eszébe jutott, hogy első randin nem jó a gyűrű motívum egy férfinak. Aztán eszébe jutott a tökéletes választás. A Lila elegancia karperece. Amúgy is alig várta, hogy ismét felvegye. Ezzel a férfi tudta nélkül, tudatalatt tudja irányítani a tekintetét.

Ahogy ez eszébe jut, öntudatlanul is mosolyogni kezd, látva, hogy a férfi mindig oda-oda néz, ahol a keze és rajta a Lila elegancia karperec található. Hihetetlenül jó érzés, ahogy megsimogatja a haját és a férfi odanéz.

Ahogy ellenőrzi, hogy be van-e kapcsolva a fülbevalója és férfi odanéz. Egyszerre csak kíváncsi lesz. Vajon zavarba tudja hozni a férfit?

Alig feltűnően elkezdi simogatni a nyakát és közben egyre lejjebb csúszik a keze a dekoltázsa felé. Épp mikor már el akarja venni a kezét a férfi hangja elakad. Láthatóan nemcsak a szava, de a lélegzete is elállt. Fogalma sincs mit mondott, de már neki sem. Innentől kezdve tudta: Úgy irányítja, ahogy akarja!

Jó döntés volt a Lila elegancia karperec!

Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!