Mit vegyek évfordulóra a barátnőmnek?

Sokan keresnek meg minket ezzel a kérdéssel, ezért úgy döntöttünk, hogy igyekszünk néhány instrukciót adni azok számára, akik szeretnék megtalálni a tökéletes ajándékot Párjuknak!


Csodálatos érzés, hogy együtt vagy valakivel akit szeretsz, ezért teljesen érthető, hogy méltó módon meg akarod ünnepelni azt a napot, amikor elhatároztátok, hogy innentől együtt töltitek egyre csökkenő földi életetek hátralévő napjait.

Így az, hogy a lehető legjobb ajándékkal akarod Őt meglepni magától értetődő.

 

Gyorsan tisztázzunk is valamit: attól, hogy ezt most egy ékszerwebáruház weboldalán olvasod, még egyáltalán nem biztos, hogy a te párodnak az ékszer lesz a legjobb ajándék, amit csak adhatsz.

 

Fontos, hogy jól ismerd a párodat, hiszen akkor tudsz neki nagyon szívhez szóló ajándékot adni. Ha már legalább egy éve együtt vagytok, akkor jó esélyed van arra, hogy már elég jól ismered… Szerencsére, mivel évfordulóra keresel ajándékot, így ez a feltétel már adott. :)

 

Azonban, ha mégsem vagy biztos a dolgodban, akkor íme néhány kérdés, amiket feltehetsz 1) magadnak, 2) akár a párodnak is vagy a párod egy ismerősének (persze ne egy kihallgatás legyen a vége - csak finoman! :) )

 

  1. Mit szeret csinálni szabadidejében? Milyen hobbijai voltak régen, és mi az, amit a jövőben szívesen elkezdene?
  2. Mennyi időt tölt készülődéssel mielőtt elmentek szórakozni/munkába/rokonokhoz? 
  3. Milyen színű ruhákban és kiegészítőkben érzi a legjobban magát? (Milyen színt látsz rajta a leggyakrabban?)
  4. Mennyire hangulatember?
  5. Van-e olyan téma amiért él-hal? (pl. állatok, természet, divat, oktatás, autók, stb.)
  6. Milyen weboldalakat/filmeket/sorozatokat néz rendszeresen? Milyen témában olvas szívesen?

 

Most pedig azt írjuk le, hogy ezekre a kérdésekre adott válasz, hogyan segíthet neked a megfelelő ajándék kiválasztásában:

 

  1. Ez elég egyértelmű. Ha tudod a hobbiját, akkor biztosan örülni fog valaminek, ami ahhoz köthető.
  2. Ez nem tűnhet olyan fontosnak - és nem is ajánljuk, hogy beleszólj abba, hogy például melyik márka melyik sminkjét viselje, ám ha tudod, hogy szereti nagyon aprólékosan összeválogatni a ruha és ékszer szettjét, és tudod, hogy általában milyen típusú ékszereket, ruhákat hord, akkor már könnyebb dolgod lesz egy olyan ékszer vagy ruha kiválasztásával, ami beleillik ebbe a “profilba”. (De azért valljuk be: egy ékszerrel nehezebb mellélőni, gondolj csak bele, ha véletlenül egy számmal kisebb ruhát vásárolsz neki… :) )
  3. Ez hasonló a kettes ponthoz. Ha például tudod, hogy a legtöbbször zöld színű ruhát vesz fel, akkor egy ahhoz illő színű ékszert érdemes választani. Mint például ez a szett: https://www.ekszercsoda.hu/spd/S0019/Zold-pillango-ekszerszett
  4. Hogy tudod “hasznosítani” azt, ha valaki hangulatember?

Pl. így: ha könnyen változik a párod hangulata, akkor tudd meg azt, hogy milyen dologtól nyugszik meg. Pl.: szeret a vízben lubickolni? - akkor engedj neki egy kád forró vizet illóolajokkal és tedd körbe a kádat gyertyákkal, hogy megteremsd a hangulatot, az ajándékot pedig tedd a kád közepére, így amikor benyit a fürdőszobába két meglepetés is fogja érni, az egyik a romantikus fürdő, a másik pedig a kád közepén lebegő ajándék! 

  1. Ezt sem kell túlmagyarázni. Ha a párod természet kedvelő, akkor vegyél neki olyan dolgokat, amikről a természet jut az eszébe, mint például ez a természeti formákkal díszített nyaklánc: https://www.ekszercsoda.hu/spd/N0009/Nature-nyaklanc
  2. Szintén elég könnyű dolgod van, ha mondjuk a barátnőd már huszonnégyszer látta a Jóbarátok vagy a Trónok Harca című sorozatot, akkor érdemes lehet neki ebben a témában venni valamit. ;)

 

Érdemes további szempontként figyelembe venni az ajándék érték és időállóságát is. Például bárki könnyen elveszítheti érdeklődését egy sorozat iránt, és akkor az ajándék értéke idővel megkopik.

Vannak azonban olyan ajándékok, amik időállóak - igen, már biztosan kitaláltad, hogy az ékszerekre gondoltunk! :)

 

Ha szeretnél csodálatos ajándékot adni a párodnak, és látni, amint őszinte mosolyra húzódik a szája, akkor nézz szét itt: https://www.ekszercsoda.hu/

 

Ha ismersz valakit, akinek szintén nehezére esik az ajándékozás, nem szokta tudni eldönteni, hogy mit adjon a párjának, akkor kérünk küldd el neki ezt a cikket, köszönjük!